basic WEBDESIGN | basic WEBHOSTING
SNEL uw commerciele website online?
Websites van basicwebdesign

 • Op maat gemaakt
 • Internet Marketing
 • Korte ontwikkelingstijd
 • Oneindige mogelijkheden
 • Klantvriendelijk
 • Gebruikersvriendelijk
 • handig!

  Wij verzorgen niet alleen de website voor u, maar kunnen ook de hosting van de website voor onze rekening nemen!

  CONCEPTVORMING

  Een bedrijf dat niet alleen ontwikkelt, maar ook graag meedenkt op creatief en commercieel gebied, waar vindt u dat nog tegenwoordig?

  De roots van de oprichters van BasicWebdesign liggen beide in de commercie, zowel online als offline is BasicWebdesign thuis het commerciŽle denken. Wij denken dan ook graag met u mee over manieren waarop u uw website winstgevend maakt, wat de ideale naam is voor uw te starten bedrijf en natuurlijk het ideale logo dat uw boodschap het beste uitdraagt.

  Bij het ontwikkelen van een concept kunt u zoveel gebruik van ons maken als u wilt. Als u alleen een naam wilt is dit prima natuurlijk. Wij kunnen echter ook de hele rit met u uitzitten van het ontwikkelen van een bedrijfsnaam tot logo-ontwerp tot het ontwikkelen van de website.

  U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee.
  26/04/10 Eilertvanzanten.nl

  Meubelrestaurateur Eilert van Zanten's nieuwe website is online.

  7/07/09 Conversiestoornis.nl

  BasicWebdesign zet zich af en toe in voor maatschappelijke projecten, die normaal niet de aandacht krijgen die ze verdienen. BasicWebdesign lanceert vandaag conversiestoornis.nl, een website voor mensen die leiden aan conversiestoornis of een andere psycho-somatische aandoening.

  4/06/09 50ste Website online!

  Krap een halfjaar geleden ontstond BasicWebdesign uit frustratie over de lakse werkwijze in onze branche. Wij besloten dit helemaal anders te doen, en BasicWebdesign te starten om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten.
  De combinatie tussen het commercieel meedenken met de klant, onze brede mogelijkheden en de snelheid waarmee onze klanten geholpen worden zorgde voor een golf van mond tot mond reklame.

  Nu, zo'n 6 maanden later is de 50ste website online gegaan, een onverwachte mijlpaal! Wij willen als onze klanten hierbij bedanken voor de hartelijke reacties en complimenten!

  1/06/09 BasicWebhosting actief!

  Vanaf vandaag is BasicWebhosting actief, de eerste klanten hebben hun website al omgezet en zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee dit gebeurd is. De website laat echter nog even op zich wachten, maar zal ook spoedig online zijn.

  BasicWebhosting is een extra service aan onze klanten, nu kunnen wij ook het opzetten van de webhosting uit de handen nemen, eindelijk kunnen we het totaalpakket bieden waar wij van droomden!

  02/09/08 Woudmeer genomineerd Kansen kanon 2008!

  Op 2 december kiest een jury van 100 de meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland. Het Energie Project Woudmeer, waar basicwebdesign de website voor ontworpen heeft is genomineerd voor deze prijs!

  Energie Project Woudmeer is een initiatief van alle 12 agrarische ondernemers in de Woudmeerpolder gelegen nabij Dirkshorn. Zij willen in de polder innovatieve duurzame energie ontwikkelen en de status van ďenergie neutraalĒ bereiken. Ook willen ze alternatieve duurzame energie produceren voor commerciŽle doeleinden.