basic WEBDESIGN | basic WEBHOSTING
SNEL uw commerciele website online?
Websites van basicwebdesign

 • Op maat gemaakt
 • Internet Marketing
 • Korte ontwikkelingstijd
 • Oneindige mogelijkheden
 • Klantvriendelijk
 • Gebruikersvriendelijk
 • handig!

  Wij verzorgen niet alleen de website voor u, maar kunnen ook de hosting van de website voor onze rekening nemen!

  Contactgegevens en contact opnemen

  U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar om u verdere informatie te verschaffen over de diensten die wij leveren.

  Neem contact met ons op via het formulier of via de telefoon, wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord, en wij denken graag met u mee!

  Postadres:
  Basic Webdesign
  Postbus 71
  1670 AB Medemblik


  Telefoon: 0031(0)228-586515
  Fax: 0031(0)228-586101
  Mobiel: 0031(0)6-43032456
  Email: info@basicwebdesign.nl
  Website: www.basicwebdesign.nl


  Bankrelatie: Rabobank Hoorn
  Rekeningnr: 105569828
  BIC code: RABONL2U
  IBAN nummer: NL26 RABO 0105 5698 28


  Contactformulier

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naam
  Emailadres
  Bericht
  Vul het woord in de tekening in om te bevestigen dat u geen spam robot bent.
  26/04/10 Eilertvanzanten.nl

  Meubelrestaurateur Eilert van Zanten's nieuwe website is online.

  7/07/09 Conversiestoornis.nl

  BasicWebdesign zet zich af en toe in voor maatschappelijke projecten, die normaal niet de aandacht krijgen die ze verdienen. BasicWebdesign lanceert vandaag conversiestoornis.nl, een website voor mensen die leiden aan conversiestoornis of een andere psycho-somatische aandoening.

  4/06/09 50ste Website online!

  Krap een halfjaar geleden ontstond BasicWebdesign uit frustratie over de lakse werkwijze in onze branche. Wij besloten dit helemaal anders te doen, en BasicWebdesign te starten om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten.
  De combinatie tussen het commercieel meedenken met de klant, onze brede mogelijkheden en de snelheid waarmee onze klanten geholpen worden zorgde voor een golf van mond tot mond reklame.

  Nu, zo'n 6 maanden later is de 50ste website online gegaan, een onverwachte mijlpaal! Wij willen als onze klanten hierbij bedanken voor de hartelijke reacties en complimenten!

  1/06/09 BasicWebhosting actief!

  Vanaf vandaag is BasicWebhosting actief, de eerste klanten hebben hun website al omgezet en zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee dit gebeurd is. De website laat echter nog even op zich wachten, maar zal ook spoedig online zijn.

  BasicWebhosting is een extra service aan onze klanten, nu kunnen wij ook het opzetten van de webhosting uit de handen nemen, eindelijk kunnen we het totaalpakket bieden waar wij van droomden!

  02/09/08 Woudmeer genomineerd Kansen kanon 2008!

  Op 2 december kiest een jury van 100 de meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland. Het Energie Project Woudmeer, waar basicwebdesign de website voor ontworpen heeft is genomineerd voor deze prijs!

  Energie Project Woudmeer is een initiatief van alle 12 agrarische ondernemers in de Woudmeerpolder gelegen nabij Dirkshorn. Zij willen in de polder innovatieve duurzame energie ontwikkelen en de status van “energie neutraal” bereiken. Ook willen ze alternatieve duurzame energie produceren voor commerciële doeleinden.