basic WEBDESIGN | basic WEBHOSTING
SNEL uw commerciele website online?
Websites van basicwebdesign

 • Op maat gemaakt
 • Internet Marketing
 • Korte ontwikkelingstijd
 • Oneindige mogelijkheden
 • Klantvriendelijk
 • Gebruikersvriendelijk
 • handig!

  Wij verzorgen niet alleen de website voor u, maar kunnen ook de hosting van de website voor onze rekening nemen!

  WEBDESIGN

  Test u het zelf maar eens. Open een willekeurige webpagina en sluit deze bijna direct weer. Waarschijnlijk heeft u een glimp opgevangen van deze webpagina. Kunt u omschrijven wat u van deze pagina vond? Leek het een betrouwbare, of een onbetrouwbare website? Zag het er professioneel uit, of denkt u dat het een hobby website is?

  Binnen enkele seconden vellen bezoekers een oordeel over uw website. Omdat het zo gemakkelijk is voor een bezoeker om uw website weg te klikken, is het zeer belangrijk dat uw website direct de juiste ideeŽn en gevoelens overbrengt. Een goed ontworpen webpagina is de sleutel om de bezoekers op uw website te houden.

  Een goed ontworpen webpagina is een webpagina die naast visueel aantrekkelijk, ook gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is, en aansluit op de inhoud. Een webpagina met veel tekst mag bijvoorbeeld niet te veel plaatjes bevatten, omdat dit het lezen zou bemoeilijken. Een goede balans tussen grafische pracht en gebruiksvriendelijkheid dus.

  Een mooi design is niet alleen prettig voor het oog van de bezoeker, het boezemt ook vertrouwen in. Als u via uw website directe verkopen probeert te behalen, is het noodzakelijk dat u de bezoeker het vertrouwen geeft om dit te doen. U geeft dit vertrouwen door een strakke, professionele website neer te zetten.

  De uitstraling van uw bedrijf, uw bedrijfsimago, is belangrijk. Daarom is het belangrijk dat uw website naadloos aansluit bij uw bedrijf. De juiste kleuren, de juiste stijl. Wij weten als geen ander om een website voor u te ontwerpen waar u zich 'thuis' in voelt.

  Wij ontwerpen gratis ontwerpen bij een eerste gesprek. Dit om een fundering te hebben voor een nuttig gesprek waarin wij uw stijl snel onder de knie hebben. Uiteraard is het ook mogelijk om een complete nieuwe stijl voor u te ontwikkelen, naast webdesign behoort algemeen grafisch ontwerp zoals logo's, briefpapier, visitekaartjes, huisstijlen en dergelijke ook tot onze dagelijkse werkzaamheden.

  Contact met ons opnemen is altijd vrijblijvend. Wij zijn erg servicegericht, en zien dan ook graag alle vragen tegemoet.
  26/04/10 Eilertvanzanten.nl

  Meubelrestaurateur Eilert van Zanten's nieuwe website is online.

  7/07/09 Conversiestoornis.nl

  BasicWebdesign zet zich af en toe in voor maatschappelijke projecten, die normaal niet de aandacht krijgen die ze verdienen. BasicWebdesign lanceert vandaag conversiestoornis.nl, een website voor mensen die leiden aan conversiestoornis of een andere psycho-somatische aandoening.

  4/06/09 50ste Website online!

  Krap een halfjaar geleden ontstond BasicWebdesign uit frustratie over de lakse werkwijze in onze branche. Wij besloten dit helemaal anders te doen, en BasicWebdesign te starten om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten.
  De combinatie tussen het commercieel meedenken met de klant, onze brede mogelijkheden en de snelheid waarmee onze klanten geholpen worden zorgde voor een golf van mond tot mond reklame.

  Nu, zo'n 6 maanden later is de 50ste website online gegaan, een onverwachte mijlpaal! Wij willen als onze klanten hierbij bedanken voor de hartelijke reacties en complimenten!

  1/06/09 BasicWebhosting actief!

  Vanaf vandaag is BasicWebhosting actief, de eerste klanten hebben hun website al omgezet en zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee dit gebeurd is. De website laat echter nog even op zich wachten, maar zal ook spoedig online zijn.

  BasicWebhosting is een extra service aan onze klanten, nu kunnen wij ook het opzetten van de webhosting uit de handen nemen, eindelijk kunnen we het totaalpakket bieden waar wij van droomden!

  02/09/08 Woudmeer genomineerd Kansen kanon 2008!

  Op 2 december kiest een jury van 100 de meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland. Het Energie Project Woudmeer, waar basicwebdesign de website voor ontworpen heeft is genomineerd voor deze prijs!

  Energie Project Woudmeer is een initiatief van alle 12 agrarische ondernemers in de Woudmeerpolder gelegen nabij Dirkshorn. Zij willen in de polder innovatieve duurzame energie ontwikkelen en de status van ďenergie neutraalĒ bereiken. Ook willen ze alternatieve duurzame energie produceren voor commerciŽle doeleinden.