basic WEBDESIGN | basic WEBHOSTING
SNEL uw commerciele website online?
Websites van basicwebdesign

 • Op maat gemaakt
 • Internet Marketing
 • Korte ontwikkelingstijd
 • Oneindige mogelijkheden
 • Klantvriendelijk
 • Gebruikersvriendelijk
 • handig!

  Wij verzorgen niet alleen de website voor u, maar kunnen ook de hosting van de website voor onze rekening nemen!

  WEBDEVELOPMENT

  Webdevelopment is het uiteindelijke 'bouwen' van een applicatie voor het internet, zoals een website. Naast websites maken wij allerlei webapplicaties zoals Content Management Systemen, Online bedrijfsadministraties, Webwinkels, en Nieuwsbriefsystemen. Eigenlijk kunnen wij alles maken wat maar web-gebaseerd is.

  Veel webdesign bedrijven hebben geen kaas gegeten van het technische aspect. Ze kunnen een website vormgeven, en gebruiken daarna standaard programma's om de website voor hun op te zetten. Het nadeel van deze programma's is dat ze u vaak te veel functies bieden die u niet nodig heeft, en tegelijkertijd niet de functies bieden die u wel nodig heeft. Standaard programma's zijn vaak lastig om te begrijpen, u heeft een hele cursus nodig om ermee te werken!

  Wij schrijven onze websites en applicaties allemaal op maat, speciaal voor u. Zo heeft u alleen de functies die u nodig heeft, en hoeft u dus niet door een gigantische hoeveelheid mogelijkheden te spitten om te doen wat u wilt doen. Ook heeft u zo alle mogelijkheden om alles naar uw eigen wens in te richten. U kunt ons zien als een luxe kleermaker die alles naar uw wens vermaakt, maar dan tegen hetzelfde tarief als de grootgrutter.

  Een goed voorbeeld is ons CMS (Content Management Systeem). Dit is een systeem waarmee u uw website zelf kunt beheren, bijvoorbeeld teksten en foto's op uw website veranderen, of bijvoorbeeld producten toevoegen in uw webwinkel. Met dit CMS kan IEDEREEN werken. Natuurlijk komen we even langs om het te demonstreren, maar als u een email kunt verzenden kunt u ook gebruik maken van dit CMS. Eindelijk kunt u binnen enkele minuten uw website bijhouden, u houdt weer tijd over om te doen waar u het beste in bent!

  Veel klanten besteden veel tijd aan administratief werk, in allerlei vormen. Zo kunt u denken aan het handmatig schrijven van facturen of het handmatig tellen van voorraden. Voor dit soort klanten bieden wij ook oplossingen.

  Technische know-how op hoog niveau, dat voor iedereen begrijpelijk is om mee te werken.
  Daar houden we van!
  26/04/10 Eilertvanzanten.nl

  Meubelrestaurateur Eilert van Zanten's nieuwe website is online.

  7/07/09 Conversiestoornis.nl

  BasicWebdesign zet zich af en toe in voor maatschappelijke projecten, die normaal niet de aandacht krijgen die ze verdienen. BasicWebdesign lanceert vandaag conversiestoornis.nl, een website voor mensen die leiden aan conversiestoornis of een andere psycho-somatische aandoening.

  4/06/09 50ste Website online!

  Krap een halfjaar geleden ontstond BasicWebdesign uit frustratie over de lakse werkwijze in onze branche. Wij besloten dit helemaal anders te doen, en BasicWebdesign te starten om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten.
  De combinatie tussen het commercieel meedenken met de klant, onze brede mogelijkheden en de snelheid waarmee onze klanten geholpen worden zorgde voor een golf van mond tot mond reklame.

  Nu, zo'n 6 maanden later is de 50ste website online gegaan, een onverwachte mijlpaal! Wij willen als onze klanten hierbij bedanken voor de hartelijke reacties en complimenten!

  1/06/09 BasicWebhosting actief!

  Vanaf vandaag is BasicWebhosting actief, de eerste klanten hebben hun website al omgezet en zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee dit gebeurd is. De website laat echter nog even op zich wachten, maar zal ook spoedig online zijn.

  BasicWebhosting is een extra service aan onze klanten, nu kunnen wij ook het opzetten van de webhosting uit de handen nemen, eindelijk kunnen we het totaalpakket bieden waar wij van droomden!

  02/09/08 Woudmeer genomineerd Kansen kanon 2008!

  Op 2 december kiest een jury van 100 de meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland. Het Energie Project Woudmeer, waar basicwebdesign de website voor ontworpen heeft is genomineerd voor deze prijs!

  Energie Project Woudmeer is een initiatief van alle 12 agrarische ondernemers in de Woudmeerpolder gelegen nabij Dirkshorn. Zij willen in de polder innovatieve duurzame energie ontwikkelen en de status van “energie neutraal” bereiken. Ook willen ze alternatieve duurzame energie produceren voor commerciële doeleinden.